Відома українська співачка і дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі Alyosha порадувала своїх підписників новими знімками в Instagram. На цей раз вона поспілкуватися з фанатами і запитала про що найбільше вони мріють цієї весни.

"Хороші мої, my sweet people!
Чого б ви хотіли Цієї весни найбільше?
Поділіться зі мною!",- звернулася до шанувальників співачка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Підписники почали активно ділитися своїми мріями і бажаннями в коментарях:

"Закінчення війни і карантину"," щоб всі люди на землі були здорові", " Хочеться більше посмішок, щоб були щасливі діти, доглянуті батьки, мирне небо, яскраве сонце і чудова музика. А в цьому ви зможете посприяти", "Закінчити ремонт свого будинку та нарешті переїхати від батьків", "Здоров'я всім, спокійно подорожувати по країні. І вам, красуне, щастя! Нових пісень і любові", "Припинення війни", "Тепла", " хочеться так багато і так мало. Здоров'я, щастя дітям, тепла, матеріальної стабільності", "щоб наш друг Тіма одужав".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зоряний шлях".