Популярний укаїнський співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов останнім часом активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут Народний артист України ділиться з шанувальниками новими фотографіями або подробицями з життя.

Цього разу співак поділився сімейним кадром зі своїм 14-річним сином Олександром, з яким вони на диво схожі.

Як підмітив Пономарьов-старший, то його молодшій копії залишилося дорости всього на "пів голови" і буде ростом, як татко.

"Залишилося пів голови і дожене Джуніор 😅 йому вже тринадцятий минуло",- підписав знімок артист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як близнюки", " Файний Джуніор!", "Класний хлопець!", "Щирі вітання!!!! Щастя і здоров'я вашому синочку", " красунчик", " Татова Гордість... Гарне Фото!", "Дуже гарні козаки", " вже тринадцять Сан Саничу... Начебто ж тільки народився. Я ніколи не зможу забути історію з гімном України. Коли Джуніор народився. Ви заспівали, а лікарі не знали, що їм робити... 😊 Приблизно можна уявити, що ви відчували тоді", "посмішки в обох чарівні", "татові очі", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сплив Гарячий кадр серцеїда Пономарьова з юності-дівчинки, обережно: "Моя ти Зірочка..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зворушливий Олександр Пономарьов заплів хвостики "своїй дівчинці": "готую для неї плов"

Також «Знай.иа " писав, що Голодний Олександр Пономарьов розповів, як правильно постити: "головне..."