Відразу в декількох будинках Києва зникла холодна вода.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У четвер, 6 червня, в Києві за кількома адресами зникла холодна вода. Причиною цього стало пошкодження мережі холодного водопостачання.


Зараз київські комунальники намагаються ліквідувати поломку. Також вони запевняють, що холодну воду дадуть вже протягом доби.

За станом на 10:00 немає води в будинках на п'яти вулицях:

вулиця Китаївська, 11, 18, 20, 22;
вулиця Данила Щербаківського, 53а;
провулок Макіївський, 2;
вулиця Йорданська, 9а, 9б
вулиця Північна, 8.

Нагадаємо, 1 травня, в Україні набув чинності закон «Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну оплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа, уряд і компанія "Нафтогаз" нахабно кинули український і готуються в черговий раз підняти ціну на блакитне паливо для населення. Про це заявив журналіст Олександр Дубинський.

Також портал Знай.іа писав, що "Нафтогаз" після рішення Кабінету міністрів переглянув тариф на газ для простих українців. Згідно з новими тарифами, за кожен куб доведеться платити 8,247 грн.