Під Києвом зникла неповнолітня дівчина.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

В Ірпені зникла неповнолітня Червінська Вероніка Володимирівна. Вона просто вийшла з дому і не повернулася. Пошуки зниклої дівчини тривають вже тиждень, але поки що безуспішно.

Останній раз Вероніку бачили 25 травня близько 16:00. Батьки зниклої дівчини просять допомогти всіх небайдужих, і надавати будь-яку інформацію про місце перебування дівчини.

Особливі прикмети: на вигляд 15-16 років, зріст 172 см, худорлява статура, світле з попелястим відтінком волосся, блакитні очі. Також має татуювання на зап'ясті правої руки. На ній зображені дві паралельні лінії довжиною 0,5 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчина була одягнена у світлу футболку, темні джинси і білі кросівки. Також з собою мала рюкзак срібного кольору.

Якщо вам відомо що-небудь про місцезнаходження 15-річної Вероніки, то повідомте про це на лінію «102» або за номером (04597) 6-13-35 (чергова частина Ірпінського відділу поліції).

Раніше портал «Знай.ua» писав, що трагедія на Рівненщині: п'ятирічний хлопчик помер страшною смертю, батьки не вірять

Портал «Знай.ua» також інформував, що під Дніпром жорстоко познущалися над правоохоронцем: тіло нещасного знайшли в лісі

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.