З 1 вересня запровадять нововведення в державні будівельні норми, згідно з якими на нових реконструйованих станціях метро будуть розташовані туалети для пасажирів.

Дане повідомлення надійшло від прес-служби Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Як повідомив Лев Парцхаладзе заступник міністра регіонального розвитку:

"Туалети розміщуватимуть на вході-виході зі станцій. Це оптимальне розміщення, яке піддається реалізації з технічної точки зору і буде зручним для людей".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згідно з оновленими будівельними нормами України, туалети проектуватимуть у Холлі станції та будуть доступні для всіх верств населення, включаючи людей з інвалідністю

Нагадаємо, що в Києві в суботу, 1 червня, можливі зміни в роботі метрополітену у зв'язку з проведенням концерту на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв Знай.uа, археологи знайшли вхід в неіснуючий метрополітен.

Нагадаємо, у Київському метрополітені на станції "Вокзальна" затримали зловмисника, який намагався перевезти у підземці гранати.

.