Міст між Хрещатим парком та Володимирською гіркою вже другий тиждень є найбільш обговорюваним об'єктом. Його відкрили за добу до Дня Києва після чого там встигли влаштувати тисняву сотні людей, а після зовсім почала сипатись скляна підлога.


Деякі з ділянок огороджені так як небезпечні, але туди все одно продовжують йти люди. Деякі гості та мешканці Києва після прогулянки і фотосесії на мосту дуже втомлюються і не можуть донести сміття до найближчого бака, залишаючи його де завгодно на "радість" комунальним службам.

Власник даних фото не полінувався і прокинувся раніше, щоб показати, як виглядає об'єкт після відпочиваючих.

Сміттєві баки виглядають як арт-об'єкти присвячені проблемам забруднення планети. Про таку кількість кавових стаканчиків і пляшок з-під пива ці урни навіть не підозрювали. Можна подумати, що це проблема тих, хто встановив так мало баків для викиду сміття на мосту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Але пройшовши на інший кінець, на Володимирській гірці, можна побачити, що всі урни майже порожні. Що ж заважає відвідувачам донести пару метрів використані ємності для води і їжі не зрозуміло.

Нагадаємо, автор диво-мосту Кличко виправдався за безглузді помилки: "Не врахували, що пройдуть виродки".