Якщо ви все життя мріяли знайти пухнастого друга, який буде любити вас (або якщо прагнете допомагати тваринам), то вам до нового Центру кототерапії.

У столиці відкрили Центр кототерапії, спонсором виступив благодійний фонд "Кото-Ярмарок", який рятує життя бездомним котам.


Публікацію з даним інформуванням фонд залишив на своїй сторінці у Facebook.

“Почни літо з кота! Приходь на знайомство до нового Центру Кото-терапії: Київ, вул. Воздвиженська, 14”, - пишеться у пості.

У центрі плануються проводити сеанси кототерапії. Кожен з охочих зможе провести час із пухнастими улюбленцями, за благодійний внесок. До того ж у центрі можна знайти маленького друга для себе та забрати додому.

Також в центрі періодично будуть проводитись благодійні лекції, майстер класи та йога з котами.

До цього Центр кототерапії працював у тестовому режимі, сеанси проводились два рази на тиждень.

Відвідати центр коштує 100 грн, ці гроші підуть на забезпечення комфорту для утриманців.


Всі коти, які знаходяться на утриманні в центрі мають паспорти, необхідні щеплення та стерилізовані, їх віддають новим господарям тільки за умови підписання відповідного договору.

Завдяки діяльності "Кото-ярмарки" вже більш як 700 кішок знайшли новий дім.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Як повідомляв портал "Знай.uа" з'ясувалося, що кішки здатні допомагати хворим і вмираючим.
Також "Знай.uа" писав, якщо ви щасливий володар кота, то вам напевно буде корисно дізнатися, що він дійсно розуміє своє ім'я.

Раніше портал писав про топ-10 найрідкісніших порід кішок.