В київському озері втопився чоловік.

Про це повідомляє портал "Інформатор".

В озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.


На лінію екстрених служб 2 червня надійшов виклик, що в акваторії озера зник з виду чоловік. Як з'ясувалося, потонувший чоловік 1970 року народження.

Його відразу ж передали слідчо-оперативній групі. Причину трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що 16-річна дівчинка-підліток покінчила життя самогубством після того, як в соціальній фотосети Instagram опублікувала опитування, в якому запитала у "друзів" і підписників, чи вона повинна померти. Тільки уявіть цей жах, 69% користувачів проголосували "за" самогубство дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя - за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. На ж/д станції "Лозова" у Харківській області хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.