В одній із київських шкіл директор викликав поліцію через спільноту учнів у Instagram, куди діти постили невдалі знімки вчителів і робили на педагогів "фотожаби".

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Спільнота була закритою, і на даний момент її вже видалили, проте адміністрація навчального закладу визнала це залякуванням у мережі, спрямованим проти вчителів.

Директор вирішив влаштувати власне розслідування, намагаючись встановити творця спільноти, тому змусив писати пояснювальні учням.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Дітям було запропоновано написати на аркуші паперу, що ось така ситуація, будь ласка, що ви знаєте про існування такої групи, будь ласка, напишіть, хто автор цієї групи, щоб можна було розібратися, хто ініціює весь цей бруд", — заявив директор школи в коментарі журналістам ТСН.

У поліції визнають — в школу вони дійсно виїжджали, але з профілактичною лекцією, на яку їх запросив директор.

поліція
поліція

Нагадаємо, булінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим. Він щосили процвітає везе і соціальні мережі переполненны слізними проханнями батьків про допомогу. Про таку ж історію повідав й начальник територіального управлінні юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій навів зверненні однієї з матерів, дитина якої потерпає від вчителя фізкультури.

На «гарячу» телефонну лінію обласного штабу протидії булінгу звернулась Олена, мама шестикласника Дніпрянської ЗОШ...

Geplaatst door Константин Хутковский op Donderdag 18 april 2019

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Також Знай.ua" писав про те, що десятирічний школяр покінчив із собою через жорстокої цькування