Кияни стали рідше укладати шлюби і частіше розлучатися. Кожне сьоме подружжя розриває шлюб.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Київської міськради Олександр Пабат.

"У минулому році зафіксовано максимальна за останні кілька років кількість розлучень, а саме - 4473. В той же час чисельність зареєстрованих стосунків не найвища і дорівнює 26 401", - повідомив він.

Також він зазначив, що кількість бажаючих укласти шлюб і розірвати його зберігається на рівні 25-30 тисяч і 4 тисячі відповідно вже багато років. В середньому на 7 укладених шлюбів припадає одне розлучення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Головне управління юстиції в Києві, за перший квартал поточного року в Києві зареєстровано 4218 шлюбів та 1091 розлучень.

У фіскальній служі по-своєму пояснюють зростання кількості розлучень, відзначаючи, що громадянам, які не перебувають у шлюбі, простіше декларувати доходи і витрати.

Нагадаємо, раніше ми писали, які документи потрібно подати, щоб розлучитися та як довго триватиме процес.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвучена сумна статистика розлучень в Україні

Також Знай.ua писав, в Україні створюють спеціалізовані регіональні центри, котрі будуть надавати правові послуги безкоштовно.