Від отриманих травм тварина померла на місці. Як лось виявився на Південному мосту невідомо, йдеться у повідомленні видання Політека.

На Південному мосту в Києві сталася прикра аварія. Водій мікроавтобуса Mercedes збив лося. Про це повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю, 31 травня. З місця інциденту опублікували відповідне відео.

Мости Преображенського, Запоріжжя
Мости Преображенського, Запоріжжя

"Сьогодні вранці на Південному мосту водієм автомобіля Mercedes був збитий лось. На жаль, тварина загинула”, – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що від отриманих травм тварина померла на місці. Як лось виявився на мосту невідомо.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Увага! Відео містить шокуючі кадри. Не рекомендується до перегляду особам, які не досягли 18 років.

Інтернет-користувачі здивувалися, як на мосту з жвавим рухом могло виявитися дика тварина.

Варто зазначити, що лось - рід ссавців, найбільший представник родини оленевих (Cervidae). Чисельність в Україні різко скоротилася, тому 9 листопада 2017 лося внесли до Червоної книги країни рішенням Національної комісії з питань Червоної книги України після відповідної пропозиції у травні цього року.

Нагадаємо, що у Києві зіткнулись відразу три автомобілі: швидкі не встигають розвозити постраждалих, фото.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, український заробітчанин поквитався з начальником кривавою бійнею: бив, тримав у полоні і залякував.