Діти часто відрізняються жорстокістю. У всіх є історії того, що з вигляду гарненька дитина раптом стає тираном, який тримає в страху всю школу. Але це ситуація по істині є жахливою, адже банда малоліток залякала весь район.

діти, канікули
діти, канікули

Своєю історією поділилася мешканка столичної Русанівки на сторінці в соціальній мережі Facebook. Вона повідомляє, що вже впродовж двох років банда підлітків, озброївшись ножем, нападає на дітей і грабує їх, а ніхто нічого не робить і звернення до батьків не допомагають. Одні просто вибачаються, інші не вірять, а одна з матерів - за переконанням автора - алкоголічка - взагалі нещодавно брала участь у нападі разом з підлітками:
"Ярослав і кілька інших малоліток, зупинили дванадцятирічну школярку з проханням дати цигарку. За відповідь "Не курю", його "мати" вчепилася в дівчинку і почала бити, поки інші знімали на мобільні... Дівчинка з банди, теж школярка, відібрала у ровесниці телефон... Кажуть, Ярослав розбоєм промишляє постійно. Банда обступає малолітню жертву на бульварі або майданчику, поки з вікон не починають кричати дорослі... Так, за тиждень до цього випадку, Ярослав погрожував іншій дитині ножем прямо біля дверей АТБ і вимагав віддати велосипед, інакше він проколе йому шини... Всі ці роки дільничний не може нічого зробити. Реакції на заяви поліції - нуль!"

На моем районе, банда двенадцатилетних подростков избивает и грабит других детей, угрожая им ножом!🙀 Это длится уже два...

Geplaatst door Lila Pichkhnarashvili op Dinsdag 28 mei 2019

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Автор повідомляє, що побої з дівчинки зняли, написали заяву, але правоохоронці не діють.

В коментарях небайдужі українці відгукуються на таку дику заяву:
"Нехай вони отримають те, що заслуговують", "Їм потрібен психотерапевт", "Капець! У нас на Русанівці? Блін, як взагалі людям приходить в голову таким займатися?" "Найстрашніше, як таке приходить в голову дітям?", "На Борщагівці теж саме!", "Я як раз тут зараз. Треба їм бошки повідривати разом з батьками", "Пропоную п*здюлєй навішати і цим дітям та їх батькам недобиткам".

Нагадаємо, що у Києві зіткнулись відразу три автомобілі: швидкі не встигають розвозити постраждалих, фото.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, український заробітчанин поквитався з начальником кривавою бійнею: бив, тримав у полоні і залякував.