Поки мер Києва Віталій Кличко хвалиться новим пішохідним мостом, який почав тріщати на другий день, будівництво метро на Троєщину і Виноградар відкладається. Про це заявив нардеп Сергій Лещенко в Facebook.

"Раніше, навіть при "злочинній владі", в Києві відкривали по станції метро на рік. І за Омельченка, і за Черновецького. Відкривали гілки метро на Сирець або Теремки. Непомітно минуло п'ять років мерства Віталія Кличка в Києві, і його головний "інфраструктурний проект" — це пішохідний місток за півмільярда гривень. Місток — важливий, ніхто не сперечається. Але місток почав тріщати на другий день. Проект містка «спіонерили» у швейцарців", — написав Лещенко.

Також нардеп підняв питання, яке хвилює всіх киян — будівництво метро на Троєщину і Виноградар.

"Це ганьба, а не влада. Не рік і не п'ять, а десятиліття Київ захлинається від транспортного колапсу. Метро на Троєщину і Виноградар — дві точки ганьби в місті, де інфраструктура знаходиться на рівні країн третього світу. І ось нещодавно надійшла відповідь від Кличка: метро на Виноградар буде не раніше кінця 2021 року. Це в кращому випадку. Я думаю — на пару років затримають. А це означає ще тижні, місяці і роки в диких пробках, поки приставлені до мера "смотрящі" наїдяться", — впевнений Лещенко.

МОСТ КЛИЧКО vs МЕТРО НА ВИНОГРАДАРЬ Раньше, даже при "злочинной владе", в Киеве открывали по станции метро в год. И при...

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Сергій Лещенко op Dinsdag 28 mei 2019

Нагадаємо про нову НП на "мосту Кличка". Цього разу прийшла в несправність велодоріжка.

Як повідомляв портал Знай.uа, команда Кличка ігнорує рішення суду. Накручені тарифи ніхто знижувати не збирається.

Також портал Знай.uа писав, що скляний велосипедно-пішохідний міст, який Кличко офіційно відкрив на День міста, вже встиг дати тріщину.