Скляний велосипедно-пішохідний міст, який мер Києва Віталій Кличко офіційно відкрив на День міста, уже встиг дати тріщину.

Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про які вже заговорили у Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється у іншому.

Відповідною публікацією поділився користувач Олексій Копитко у Facebook.

"Дикий народ, діти гір. Ось так прийдеш о 6 ранку, щоб на самоті пострибати на побитому склу нового мосту, а там вже стрибають якісь ідіоти. Щодо скла. Я не знаю, який геній підсунув Кличку легенду, що в міст нібито хтось стріляв, тому що будь-якому видно: головні вандали - це ті, хто укладав саме скло. По-перше, під усіма стеклами вода і химерні грязьові розлучення між шарами. По-друге, воно і не дивно, бо між покриттям мосту і склом є зазор сантиментра півтора-два (один з них для наочності віткнули творіння Фоззі). А Київ вранці прекрасний, так", - іронузує користувач.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Дикий народ, дети гор. Вот так придешь в 6 утра, чтобы в одиночестве попрыгать на побитых стёклах нового моста, а там...

Geplaatst door Aleksey Kopytko op Maandag 27 mei 2019

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко обурився з приводу з пафосом відкритого мером Віталієм Кличком скляного пішохідно-велосипедного мосту в Києві, який "дав тріщину" у перший же день початку експлуатації.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Цей скляний міст, який розсипається буквально на очах - це інсталяція, що наша держава, де за нашвидку зведеним фасадом за потрійною ціною ховаються роз**здяйство, пох*їзм і злодійство, яке потрібно оплачувати за потрійним тарифом з кишень посполитих, яким тріщини на склі видають за ажурний дизайн, в кращому випадку, або підступи Путіна, в гіршому", - заявив Романенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, не встиг новий пішохідний міст, який мер міста презентував як головний "подарунок" до Дня Києва, простояти і кількох днів, як одна зі скляних ділянок дала тріщину.

"Диверсії – це кримінал", "Розглядається версія того, що стріляли" – мер столиці Віталій Кличко бурхливо відреагував на пошкодження. Втім, з його думкою аж ніяк не погоджуються депутати Київської та навіть Верховної Ради, прямо вказуючи голові КМДА на його жахливі помилки в питанні будівництва даного об’єкту. Які саме, дізнавалися Знай.ua.

Також Знай.ua писав про те, що популярний вислів "міст втомився", що активно використовується українцями та ЗМІ протягом останнього року, вже став звичним. Але, схоже, сьогодні киянам вже не до жартів. На критичності ситуації наголосив, власне, сам автор крилатого виразу – мер Києва Віталій Кличко.