У суботу, 1 червня, в Києві перекриють частину вулиць у центрі міста у зв'язку з проведенням велопробігу до Всеукраїнського велодня. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Рух вулицями столиці зупинять з 08:00 до 13:00.

Маршрут велопробігу проходить від Софійської площі через Володимирський проїзд, Михайлівську площу, вулицю Велику Житомирську, Львівську площу, вулицю Ярославів Вал, вулицю Володимирську, після чого знову повернеться на Софійську площу і Володимирський проїзд, з якого колона зверне на Михайлівську вулицю, і далі продовжить рух через Майдан Незалежності, Хрещатик, Володимирський узвіз, Поштову площу, вулицю Набережно-Хрещатицьку, Гаванський міст, вулицю Набережно-Рибальську, Північний міст, вулицю Трухановскую і фінішує в парку "Муромець".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Крім того, в суботу, 1 червня на Софійській площали з 01:00 до 08:00 буде проводиться монтаж необхідних для проведення заходів конструкцій і обладнання, а з 12:00 до 15:00 – їх демонтаж.

Раніше повідомлялося, що в українській столиці починаючи з червня на всіх станціях метрополітену стартує робота нової системы відеоспостереження.

Про це стало відомо завдяки повідомленням директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрія Назарова.

За інформацією чиновника, в даний момент камери працюють вже на шести станціях. Встановити систему відеоспостереження в КМДА збиралися ще два роки тому.

Дані цієї системи повинні стати доступними для правоохоронних органів і спецслужб: МВС, СБУ і Національної гвардії.

Нагадаємо, киян попередили про нововведення в підземці.

Як повідомляв Знай. ua, киян попередили про перебої в роботі метро.

Також Знай. ua писав, що Кличко зганьбився зі своїм скляним мостом.