У Києві вчитель спортивної школи отримав тюремний термін за серйозне звинувачення. Передає Інформатор.

Як повідомляється, вчитель був прийнятий у Дитячо-юнацьку спортивну школу №26 Святошинського району в 2007 році. Однак, коли в 2017 у школі з'явився новий директор, виявилося, що диплом викладача - підробка.

Справа дійшла до суду, де з'ясувалося, що викладач підробив свідоцтво про закінчення університету за спеціальністю "Олімпійський та професійний спорт" з кваліфікацією "Тренер з футболу, викладач фізичного виховання і спорту".

На засіданні суду тренер відмовився визнавати свою провину і заявив, що керівництво не вимагало від нього диплом при вступі на роботу, обмежившись довідкою про те, що він навчається. Чоловіка відрахували з університету під час роботи в школі.

"Фейкового" викладача засудили на 2 роки позбавлення волі, але звільнили від покарання у зв'язку із закінченням строків давності.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, як дізнатися результати ЗНО, не виходячи з дому.

Раніше Знай.uа повідомляв, київський школяр очорнив пам'ять Небесної сотні, скандальне відео.

Також Знай.uа писав, розлючений школяр зі зброєю в руках взяв у заручники цілий клас.