У понеділок, 20 травня, в день інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського не передбачається змін у графіку роботи метро.

Про це повідомила начальник Інформаційного центру Київського метрополітену Наталія Макогон.

"Завтрашнє подія не передбачає додаткових поїздів, у нас вистачає потужностей, щоб перевести весь пасажиропотік", - зазначила вона.

Також Макогон повідомила, що 20 травня метро буде працювати в звичайному режимі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві частково обмежать рух транспорту 19 та 20 травня у зв'язку з церемонією інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Крім того, в Адміністрації президента Сполучених Штатів опублікували прізвища учасників делегації, які приїдуть в Україну на церемонію інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Цю інформацію повідомив у своєму Twitter спецпредставник Держдепартаменту по Україні Курт Волкер.

У складі офіційної делегації п'ять прізвищ. Її очолить міністр енергетики США Рік Перрі. Також буде присутній сам Курт Волкер, крім того - посол США в ЄС Гордон Сондланд.

Нагадаємо, хто приїде вітати нового президента України.

Як повідомляв Знай. ua, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Знай. ua писав, що Зеленський перейшов дорогу олігархам, слуга народу в небезпеці.