У Києві у вівторок, 14 травня, сталась страшна трагедія на залізниці. Посеред колій знайшли бездиханне тіло чоловіка.

Про це пише Politeka.

Як повідомляє джерело, о 8:19 на лінію 102 надійшла інформація про нещасний випадок на вулиці Політехнічна. Як стало відомо, киянина збила електричка.

За словами очевидців, він йшов в навушниках по залізничній колії. Машиніст намагався попередити трагедію, подаючи постійнно звукові сигнали, проте пішохід не реагував.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

На місце прибула карета швидкої допомоги, чоловіка забрали до лікарні. До того, як приїхали медики, патрульні поліцейські надали потерпілому всю необхідну медичну допомогу самостійно.

Також писали, що ще однак трагічна подія сталася на залізничній станції Клавдієве у Київській області.

17-річний підліток відправився зустрічати маму, яка повинна була приїхати на поїзді. А щоб йти було не нудно, надів навушники і включив музику. Юнак ще й вирішив, мабуть, скоротити шлях, оскільки надумав перейти залізничну колію на станції в забороненому місці, повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

Гучна музика в навушниках завадила йому почути, що ззаду наближається поїзд.

Внаслідок цього поїзд збив підлітка і сильно травмував. У хлопчика діагностували травму черепа і перелом стегна. Каретою "швидкої допомоги" його екстрено направили в лікарню.

У цьому ж поїзді їхала його мати.

Нагадаємо, у Херсоні сталась моторошна ДТП з жертвами.

Як повідомляв портал Знай.ua, 11 травня вранці в Одеській області сталося страшне ПП. Жінка потрапила під поїзд Інтерсіті.

Також Знай.ua писав про те, що після поїздки в маршрутці пенсіонерка загриміла в лікарню з переломом.