У четвер, 9 травня, у столиці через проведення масових заходів, у яких візьмуть участь 200 тисяч осіб, буде перекрито рух транспортних засобів на деяких вулицях. Через таку значну кількість людей ситуаційні центри на місцях приступлять до роботи о 07:00 і до завершення заходів будуть функціонувати в надзвичайному режимі.

Святкування 9 травня

Список вулиць патрульна поліція України опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

  • вулиця Грушевського - від Кріпосного провулка до станції метро "Арсенальна";
  • вулиця Івана Мазепи - від станції метро "Арсенальна" до площі Слави;
  • вулиця Лаврська - від площі Слави до перехрестя вулиць Лаврської і Цитадельної;
  • алея Героїв Крут - від Паркової дороги до площі Слави;
  • вулиця Михайла Омеляновича-Павленка - від Хрестового провулка до площі Слави.

Перекриття діятиме з 01:00 9 травня і до завершення заходів. Правоохоронці просять українців враховувати дану інформацію і заздалегідь обрати інші маршрути, щоб уникнути незручностей.

Святкування 9 травня

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми вже писали про те, що в травні поточного року українцям вдасться гарненько відпочити, оскільки уряд встановив додаткові вихідні. Наша країна буде відпочивати протягом декількох днів, і ми зібрали для вас всю інформацію про всі вихідні в цьому місяці. Варто відзначити порівняно молоде свято – День пам'яті та примирення, яке почали відзначати з 2015 року. Воно було затверджене указом президента України Петра Порошенка з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом в Європі та 70-ї річниці закінчення Другої світової війни.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з причини свят в українців в травні буде багато скорочених і вихідних днів. Ми розповіли, які свята чекають жителів країни і в які дні можна буде відпочити від роботи.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Вадим Рабинович заявив, що незважаючи на заборони, нащадки переможців і далі будуть відзначати День перемоги.

Також "Знай.uа" писав, що напередодні святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми зібрали найкращі листівки і поздоровлення з великим святом.