Центральний залізнодорожний вокзал Києва заполонили роми. Вони в прямому сенсі цього слова облаштували табір просто на підлозі. Допис про це з’явився у групі "Киев Оперативный" в Facebook.

"До поминального тижня готові. Поки дорослі сплять, діти бігають і клянчать "денезку" у перехожих. Київ, центральний ж/д вокзал", - йдеться у повідомленні.

Просто немає слів. В самому серці столиці вокзал перетворили на збіговисько бомжів і циганів. Як видно із знімків, люди вклались рядами попід стіни, вкрились пледами і сплять. Діти вже споза ранку заробляють - бігають і просять гроші. Дехто розвішав свій одяг на перилах, бо відчуває себе як вдома. Загалом, картина моторошна, в такому місці на одинці страшно опинитись.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кияни коментують прикру ситуацію і зазначають, що неможливо пройти по переходу, смердить гірше, ніж в громадському туалеті.

Правоохоронці, як завжди у таких ситуаціях, безсилі. Вони не можуть залучити їх до відповідальності в більшості випадків. Цигани зазвичай залякують свідків і не мають паспартів.

Вокзали - це обличчя країни і прикро, що саме такими нас бачать приїжджі - анархія, сморід, бруд, безлад і беззаконня...

Українці не стримують обурення і коментують ситуацію, що склалась: "Вони не клянчать, вони грабують!!! Не зважаючи на обличчя, нахабно, майже не ховаючись! Я сама потрапляла в їх руки, відбилася слава богу. Так вони тут же на очах у мене перекинулися на дівчину, розмовляти на ходу по телефону", "Бачив кілька випадків, коли по прибуттю поїзда, коли пасажири піднімаються або спускаються в пішохідний тунель цыгани жіночої статі тихенько лазять по рюкзаків і сумок які важать на плечах, на спині".

Киянка зазначила, що торік бачила, як цигани оббирали на поминальні свята Північне кладовище. Це жах. Просто нахабно, при близьких покійного змітали з могил все, як сарана. Ще й огризалися.

Нагадаємо, в Чехії судять капрала, який воював за донецьких бойовиків: фото.

Як повідомляв Знай.uа неможливо повірити, що це відбувається в наш час: 8-річних дівчаток змушують виконувати подружній борг.

Також Знай.uа писав, ватажок терористів вперше за п'ять років з'явився на відео: чого очікувати.