У Києві анонсували демонтаж моста через Дніпро, будь-який рух по якому заборонено вже протягом 18 років, про що стало відомо з повідомлення прес-служби КМДА.

Мова ведеться про вантовий міст через Дніпро, який давно перебуває в аварійному стані. Незважаючи на те, що вже ведеться підготовка до зносу, сам демонтаж відбудеться лише після 2020 року. Поблизу вже встановили обмежувальні знаки та огородження, що пов'язано з перенесенням інженерних мереж, розташованих на даний час під мостом. Роботи є підготовкою до будівництва заїзду на Подільсько-Воскресенський мостовий перехід з боку вулиці Верхній Вал.

Вантовий міст

Вантовий міст, який ввели в експлуатацію в далекому 1963 році, визнали аварійним в 2001 році, після чого на ньому заборонили рух будь-якого транспорту. Потім, починаючи з 2008 року рух також було заборонено і для пішоходів, а ще через чотири роки затвердили демонтаж мосту, але до підготовчих робіт приступили тільки зараз.

Раніше ми вже писали про те, що з 6 травня в столиці нашої країни обмежують рух пішоходів по мосту на вулиці Саперно-Слобідській, який розташований біля магазину «Леруа Мерлен». Комунальні служби просять жителів Києва з розумінням поставитися до обмежень і продумувати свій маршрут заздалегідь. Подібні заходи пов'язані з ремонтними роботами на мосту, які триватимуть до 7 липня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вантовий міст

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в мережі не втомлюються сміятися над хваленим Кримським мостом. На цей раз його висміяли за причини масштабних "пробок" на травневі свята. Незважаючи на свята, ніякого руху на мосту окупантів не спостерігається.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Держагентстві автомобільних доріг України повідомили про хакерську атаку на їх сайт. Відомо, що в розділі "Новини" розміщено цікаве повідомлення під заголовком "Я ненавиджу Укравтодор". Крім того, в соцмережі існує ціла сторінка з такою ж назвою, де українці постять свої фото.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві Рибальський міст, який кілька років був перекритий для автомобілів, повністю перекрили і для пішоходів: нещодавно біля нього встановили паркан і табличку, яка інформує про майбутні будівельні роботи.