У ніч на 5 травня під Києвом у місті Баришівка місцеві почули постріли. Сталося це неподалік від ресторану "Маестро", на вулиці Київський шлях, 46а.

Метою нападу став поліцейський, повідомляє Інформатор з місця події.

На місці перестрілки працювала поліція, співробітники прокуратури, а також мобільна криміналістична лабораторія. Швидше за все, у чоловіка вистрілили, коли він виходив або сідав в автомобіль Hyundai Tucson.

Біля самого місця події, яке розташоване в сотні метрів від міського відділення поліції, поліцейські зупиняють і перевіряють всі проїжджаючі машини.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Правоохоронці спочатку відмовилися давати які-небудь коментарі. Вже станом на 07:07 з'явилася інформація, що поліцейський, який став жертвою нападу, помер. В зв'язку з цим в місті Київ та Київській області введено оперативний план "Сирена".

Под Киевом в Барышевке прозвучали выстрелы: что происходит на месте

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 4 mei 2019

Нагадаємо, що поліцейські в Києві змогли затримати групу "квартирників", які мали намір втекти з місця злочину. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Випадок стався в п'ятницю, 3 травня у Києві в Деснянському районі на вулиці Закревського. У поліції повідомили, що патрульні на даному районі помітили підозрілих чоловіків, які несли щось у величезних сумках і постійно озиралися. Правоохоронці вирішили затримати і провести обшук невідомих

Поліція
Поліція

Раніше ми писали, що 3 травня у Львові чоловік обстріляв дитячий майданчик. Сталося це за адресою пр. Червоної калини 103-36 з дев'ятиповерхового будинку, з вікна балкона, мешканець цієї квартири здійснював постріли.

"З балкона 9-го поверху було здійснено близько трьох пострілів. На місці події правоохоронці виявили гільзи з зеленими наконечниками. На даний момент присутні правоохоронні органи вже в квартирі. Зроблено огляд. З квартири вилучено зброю, з якої стріляли, а також ніж. На щастя на вулиці у момент пострілів нікого не було і ніхто не постраждав".

Як повідомляв Знай. ua, відомий російський співак і актор розбився прямо по дорозі з Храму.

Також Знай. ua писав, що евробляха перекинулася, кулею вилетівши на зустрічну.