В Україні православні незабаром відзначать світле свято Великодня і радості додають вельми тривалі офіційні вихідні. З'явилася інформація, що в українській столиці на великодні вихідні весь міський пасажирський транспорт подовжить час роботи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби КМДА.

За інформацією КМДА, київський метрополітен у ніч з 27 квітня на 28 квітня працюватиме на одну годину довше, а 28 квітня метро відкриється на годину раніше. Крім того, передбачено продовжити роботу наземного пасажирського транспорту в ніч з 27 квітня на 28 квітня на одну годину і почати роботу 28 квітня на одну годину раніше. Тим самим буде організовано перевезення пасажирів за маршрутами, які проходять біля станцій метро.

Київське метро
Київське метро

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також планується збільшити кількість транспорту, що курсує біля місць проведення богослужінь. А в самих місцях богослужінь під час святкування Великодня ввести додаткові зупинки. Зокрема, додатково планується залучити 407 одиниць рухомого складу, всього ж працюватиме 2265 одиниць транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в деяких областях України на 27 і 28 квітня будуть опади, очікуються грози. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко в своїх соцмережах. Дощі пройдуться по західній Україні, а також у північній частині. При цьому на решті території країни переважатиме суха погода, хіба що до кінця дня 28 квітня у Харківській та Луганській області очікуються невеликі дощі з грозами.

Нагадаємо, Лазарева субота 2019: чого в жодному разі не можна робити в цей день.

Як повідомляв Знай.uа Великдень 2019: як правильно підготуватися до великого свята.

Також Знай.uа писав, погода на 27 квітня: Великдень принесе сильне похолодання.