У Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку. Передає Сьогодні.

Як повідомляють очевидці, водій мчав на величезній швидкості, і не встиг загальмувати, щоб пропустити дитину. Школярку відкинуло на кілька метрів. На даний момент вона перебуває у лікарні у важкому стані і не приходить до тями. Водій зник з місця події.

ДТП у Києві
ДТП у Києві

"Вона йшла, було багато машин, а я чую такий стукіт і бачу – дитина летить. А він вивернув кермо, люди з-за паркану повибігали, такий гуркіт був", – розповів очевидці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Волинській області сталася страшна ДТП, яка забрала життя трьох людей, серед яких дитина 2011 року народження. Нещастя сталося 21 квітня, у неділю. Про це стало відомо з місцевої преси, яка, у свою чергу, посилається на прес-службу обласної Нацполіції.

Трагедія сталася біля села Крупа Луцького району. Пасажирський автобус Луцьк - Тернопіль скоїв зіткнення з легковим автомобілем Renault Kangoo. В результаті аварії загинуло троє людей, які перебували в салоні легковика, – чоловік, жінка і дитина 2011 року народження, який помер в кареті швидкої допомоги.

На місці зіткнення працює 8 бригад швидкої. Як мінімум, в результаті ДТП постраждало 16 осіб. Зі слів очевидців аварії, легковий автомобіль врізався у маршрутку, у результаті чого вона перекинулася.

Нагадаємо, жахлива аварія з постраждалими у Києві сталася ввечері в неділю, 21 квітня, на проспекті перемоги поблизу метро Святошин.

Раніше Знай.uа повідомляв, неподалік від села Шаповалівка Конотопського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, у результаті якого загинули чотири людини.

Також Знай.uа писав, у Дніпровському районі Києва сталася аварія з трагічним результатом. Жертвою став пішохід, який потрапив під колеса Mercedes GL 21 квітня.