Ввечері в понеділок, 15 квітня, стало відомо, що біля станції київського метро "Арсенальна" обрушилася частина будівельної конструкції. Про це повідомляє Київ оперативний.

Так, за попередньою інформацією, з-під проваленої конструкції співробітники поліції дістали двох будівельників. Медики "швидкої допомоги" розповіли, що чоловіки не отримали серйозних травм.

Крім того, на фотографії можна помітити, що зачепило припаркований автомобіль. Хто є власникам не відомо. Більш детальну інформацію поліцейські поки що не розголошують.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Київській області сталася трагедія. У Фастові невідомі зловмисники розстріляли 42-річного голову фермерського господарства. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в ніч на понеділок, 15 квітня. Родичі загиблого розгублені, тому що вбитий ніколи ні з ким не конфліктував.

Як повідомляють у ГУ Нацполіції Київської області, правоохоронці працюють над встановленням осіб, причетних до жахливого і жорстокого злочину. Відомо, що з місця злочину вилучено речові докази.

Нагадаємо, що 15 квітня у Києві на вулиці Дегтярівській, 62 було виявлено чоловіка з ножовими пораненнями. Наголошується, що потерпілий складав компанію трьом чоловікам напідпитку, у одного з них на одязі була кров. Чоловіка відвезли до лікарні з місця події.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ужгороді сталася потрійна аварія, в результаті якої постраждало п'ятеро осіб, у тому числі двоє дітей. У ДТП потрапили автомобілі марки Peugeot ВАЗ і Daewoo. За кермом Peugeot перебував 41-річний місцевий житель. Він порушив правила дорожнього руху при повороті.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом невідомі в балаклавах здійснили спробу захоплення аграрного кооперативу, а також зняти з посади голову Вільшанського сільської ради. Чоловіки мали документи, які виглядали, як підробка, а потім спробували захопити аграрний кооператив.