У вівторок, 9 квітня на столичній станції метро "Майдан Незалежності" сталась масова бійка серед пасажирів.

Про це повідомляє Магнолія ТБ. На сторінці в Instagram. показали, що робилося на станції.

Також повідомляється, що в результаті інциденту співробітникам метрополітену довелося тимчасово призупинити роботу підземки, зупинилась вся червона гілка метро.

метро

"Бійка в столичному метро. Очевидці кажуть, через неї навіть затримали рух поїздів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дивіться: Масова бійка у підземці налякала пасажирів та зупинила рух поїздів

Метро на Виноградар: коли відкриють пергі станції

Як повідомляють у КМДА, нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.

колектор, будівництво метро

Нагадаємо, у листопаді минулого року Київський метрополітен уклав договір про виконання будівельних робіт із продовження Сирецько-Печерської гілки метро з переможцем тендеру на ProZorro — АТ "Київметробуд".

Нагадаємо, Киянам розповіли, як Великдень 2019 змінить розклад руху громадського транспорту.

Згідно з розпорядженням КМДА, Київський метрополітен у ніч з 27 квітня на 28 квітня продовжить роботу на годину, а також на одну годину раніше почне роботу 28 квітня.

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни поскаржились на електронні квитки та показали, як нова система оплати проїзду грабує людей.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі регочують з фото київського громадського траспорту та доріг. Маршрутка, яка рухається за маршрутом № 401 через нерівності покриття змушена їхати, піднімаючи асфальт.

Дивіться: Куди насправді пішли десятки мільйонів, які видалив ЄС на допомогу Україні