У Києві посеред білого дня сталась про немислима подія. В епіцентрі подій опинились стражі порядку, які приїхавши на виклик, відгамселили свідка одного інциденту.

Про це повідомляє Telegram-канал ХК.

"Настав час АХ..Х історій!" Пам'ятаєте видос з БИКОТЕКОЮ від бухого копа в цивільному? В тому замісі один з перехожих подзвонив у поліцію.
В результаті патрульні віддубасили чувака, який їх викликав і "не звернувши уваги" на свого колегу, який стріляв, при свідках. Еееее... хлопці, ви зовсім АХ..ЛИ?? ", - пишуть автори посту.

бійка

"Поліцейська програма захисту свідків"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік, який гуляв з родиною став свідком моторошної події, яка сталась в районі метро Осокорки.

Водія квадроцикла зупинило троє озброєних молодиків та почали жорстоко бити, звинувачуючи, що той мало не розчавив їх дітей.

Спостерігаючи за конфліктом, свідки викликали поліцейських, а самі вирішили відійти подалі від неадекватних чоловіків.

Коли приїхали копи, вони наблизились впритул до свідка та попросили показати документи. Коли чоловік поліз до сумки за документами, поліцейські нанесли кілька ударів чоловік. Один із них навіть застосував газовий балончик. Одразу ж до них підійшло ще декілька копів, які повалили постраждалого на землю.

В цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі.

Поліцейські трохи заспокоїлись та попросили показати, що у чоловіка в сумці. Коли вони переконалися, що там немає нічого забороненого, але відпускати киянина не стали. Вони повідомили, що потрібно проїхати до відділку, щоб детальніше оглянути рюкзак.

На слова чоловіка, що йому потрібна медична допомога, копи не зважали та наполягали на своєму. Після цього чоловік попросив зробити все по закону - скласти протокол огляду і таке інше.

Після цього копи просто скрутили чоловіка та надягли наручники. В результаті на чоловіка завели кілька адміністративних протоколів.

За словами чоловіка, він зрозумів, що ті хулігани в штатному, насправді були наближені до поліцейських, оскільки свідка "по наводці"знайшли дуже швидко.

До цього дня я думав, що у нашому районі можна спокійно гуляти та бути в безпеці, але зрозумів на власній шкірі, як поліція захищає свідків", - підсумував чоловік.

Нагадаємо, українському депутату дали три роки в'язниці: в справі замішаний поліцейський.

Як повідомляв портал Знай.ua, суддя Зайцевої виправдав звинувачену у вбивстві молодого хлопця.

Також Знай.ua писав про те, що поліцейські викрили схему фальсифікації документів в одній з автошкіл районного центру.