За попередньою інформацією правоохоронців, 6 квітня група невідомих осіб особливо зухвало наносили удари в область тулубу та голови іншій невстановленій особі.

Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення за ч. 4 т. 296 КК України.

Жахливі події відбувались в зоні відпочинку Дарницького району в міста Києва. Як вдалось вияснити, молодики діяли з хуліганських мотивів, що супроводжувались особливою зухвалістю, із застосуванням предмету схожого на вогнепальну зброю.

"Два неадеквата розгулюють по Осокорках зі стволом. Є інформація, що потроху гоп-стоплять. Поліція традиційно розводить руками", - повідомлення із таким змістом оприлюднили у телеграм-каналі Х**вий Київ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На відео видно, як молодики накинулись на оператора відеозйомки, який їхав на квадроциклі і відгамселили його з усієї сили, супроводжуючи побиття "смачною" нецензурщиною. Погрожували пострілами у асфальт, відчуваючи власну безнаказаність. У інцидент втрутились очевидці. Але не до кінця розібравшись у ситуації, влаштували масову потасовку із побиттям.

Судячи із поведінки хлопців, вони були під впливом наркотичних чи алкогольних речовин.

Наразі встановлено, що одна з осіб, що здійснювали хуліганські дії є працівником Національної поліції України. У разі доведення у судовому порядку вини причетних осіб до вчинення злочину, їм загрожує покарання до 7 років позбавлення волі. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, нічні вибухи порушили сон Києва: полум’я поглинуло житловий будинок.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що з'явилася інформація, що путінські головорізи з так званої "ЛНР" заявили про захоплення військового ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.uа", "Скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім одразу – “газуй, газуй": відомий волонтер розповіла про другий день народження.