Прикрий інцидент трапився уночі 7 квітня в Києві. Жахлива пожежа на вулиці Гомельської Подільського району. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Інформацію про пожежу вогнеборці Головного управління ДСНС України Києва отримали в 23:06.

На місці інциденту встановили, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил та дерева. На момент прибуття вогнеборці визначили, що полум’я охопило площу 200 кв. м з розповсюдженням вогню на одноповерховий житловий будинок та гараж.

Під час гасіння пожежі в одній із допоміжних господарських споруд вибухнуло декілька газових балонів. В результаті вибуху та через щільну забудову приватної ділянки, площа пожежі значно збільшилась.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вже 8 квітня о 01:43 пожежу на площі 600 кв. м було локалізовано, а о 03:12 - ліквідовано.

В результаті пожежі знищено дерев’яний сарай, дерев’яну прибудову, літню кухню та одноповерховий житловий будинок. Завдяки злагодженим та скоординованим діям вогнеборців вдалося попередити подальше поширення полум’я на поруч розташовані приватні житлові будинки з допоміжними спорудами.

"Під час гасіння пожежі в одній з допоміжних господарських споруд вибухнуло кілька газових балонів. В результаті вибуху і через щільну забудову приватного ділянки, площа пожежі значно збільшилася", - повідомили в ДСНС.

Вогнеборці винесли під час гасіння пожежі на безпечну відстань один кисневий балон і чотири каністри з бензином (три з яких були порожніми).

8 квітня близько другої години ночі пожежу на площі 600 квадратних метрів було локалізовано, а о третій - ліквідовано. Внаслідок пожежі вщент згоріли дерев'яний сарай, прибудова, літня кухня та одноповерховий житловий будинок.

Нагадаємо, "ті, хто не став на коліна": під час загострення на Донбасі загинули українські герої, непоправну втрату оплакує вся країна.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що з'явилася інформація, що путінські головорізи з так званої "ЛНР" заявили про захоплення військового ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.uа", "Скло, яке розлітається, неймовірно пронизливий писк у вухах, а потім одразу – “газуй, газуй": відомий волонтер розповіла про другий день народження.