У Києві вандали сплюндрували відому скульптуру "Бабка з кравчучкой", яка встановлена на Русанівській набережній.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що невідомі зловмисники облили відому скульптуру фарбою та розбили голову.

Відзначається, що скульптуру з'явилась на набережній у серпні 2014 року, у її ручній тачці лежить безголова качка.

пошкоджена скульптура

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

пошкоджена скульптура

Варто нагадати, що зовсім нещодавно троє чоловіків і три жінки влаштували собі розвагу на Західному кладовищі Одеси. У це несила повірили, люди стріляли по могилах. В одного із злочинців при собі був предмет, схожий на пістолет. В Одесі поліція затримала на кладовищі шість чоловік, які влаштували стрілянину по могилам і крали квіти.

Відзначається, що правоохоронці отримали дзвінок про стрілянину на кладовищі. Заявник повідомив, що невідомі розважалися на території кладовища, стріляючи по могилам з пістолета.

могили

Нагадаємо, невідомі увірвалися в одну з церков Дубліна і осквернили святині і останки. Зокрема, вандали обезголовили мумію одного з учасників хрестових походів, якої близько 800 років. Голову "Хрестоносця" викрали з склепу, розташованого в церкві Святого Михайла на цих вихідних.

Як повідомляв "Знай.ua", в останні роки в Києві з'явилося безліч різноманітних муралів. Але творіння художників не завжди залишаються недоторканими. Час від часу з’являються невдячні молодики, яким незрозуміло чому, шедеври митців заважають. І вони не шкодують нічиєї праці. Так сталось і цього разу. Графіті художника Віталія Гидевана на Харківському масиві в черговий раз зіпсували невідомі.

Також "Знай.ua" писав, що у Дніпрі останнім часом стало небезпечно залишати автомобілі на парковках – там може впасти навіс, розчавивши вашу машину. ЇЇ можуть обікрасти чи проколоти колеса. А тепер водії, залишивши свого залізного коня на парковці, ризикують ще й застати його спотвореного кислотою. Понівечені кислотою автомобілі сьогодні в Дніпрі - не рідкість. Водії по всьому місту стикалися або з чуток знайомі з витівками вандалів.

Володимир Зеленський не може працювати на Кремль - Ілля Пономарьов про вибори 2019 і дебати