У центрі Києва трапилась надзвичайна подія - прорвало трубу з гарячою водою поруч з Інститутом Фізкультури по вулиці Ділова, пише видання Рoliteka.

Про прорив труби з гарячою водою повідомляють соцмережі, опубліковано відео. Асфальт провалювався просто на очах, господар автомобіля ледве встиг врятувати свій транспортний засіб, але вже за допомогою евакуатора.

НАЖИВО. ПОРИВ МЕРЕЖІ ВОДОПОСТАЧАННЯ

Alexandra Shmarova перебуває на вулиці Діловій, де відбувся прорив труби з гарячою водою.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Maandag 1 april 2019

Інцидент відбувався поруч зі станцією метро "Олімпійська". На кадрах видно, як потужний струмінь окропу з-під асфальту заливає вулицю Ділову. Вода рясно покрила проїжджу частину.

"Ні, це не цілющий гейзер десь на курорті, просто потекла гаряча вода у Інституту Фізкультури. Так що гайда приймати ванни і закривати опалювальний сезон", – так прокоментували подію в соцмережах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рятувальники і правоохоронці відреагували миттєво, прибувши на місце прикрого інциденту. Посеред дороги утворилось величезне урвище, бруківка на тротуарі пошкоджена. Наразі, вулиця Ділова - повністю аварійна ділянка.

На місце події прибули комунальники, ділянку дороги відгородили, від самого початку, коли з’явилась яма, автомобілі об’їжджали тротуаром, зараз цю частину тротуару перекрили, щоб не провокувати аварійних ситуацій.

Нагадаємо, в Харкові комунальник зварився живцем під час ремонту: деталі. 57-річний робітник-комунальник зварився заживо, під час роботи з усунення прориву труби.

Як раніше повідомляв Знай.uа, під час дорожнього руху чоловікові за кермом стало погано. В результаті він в'їхав у будинок. Коли приїхала карета швидкої допомоги, чоловік був уже мертвий.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні розробили зброю майбутнього: знищить техніку противника без пострілів.