Чого тільки не знайдеш в бездонних просторах головної річки України — Дніпрі. Це в черговий раз підтвердили київські підводні мисливці. Так, у Києві водолази виявили цілих п'ять дивних артефактів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

За словами журналістів, 30 березня водолази підняли з дна Дніпра ноутбук, фотоапарат, розламаний сейф з документами, частину від кулемета і розібрану ручну гранату РГД-5. Здивуванню не було меж. Тільки вдумайтеся — частина кулемета! Дивно, не те слово. І тут мешканці української столиці проводять свої вихідні.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В даний момент співробітники поліції можуть точно відповісти, як саме предмети потрапили в річку. Тим не менш, ймовірно, їх викинули на дно зловмисники, після пограбування. Знахідки відправили на експертизу. Звідки вони взялися на дні річки і кому належать, встановить слідство.

Варто нагадати, що стало відомо, що нещодавно британські археологи виявили на дні Чорного моря найдавніше неушкоджене судно у світі. Варто зазначити, що 23-метровий корабель пролежав на морському дні майже дві з половиною тисячі років.

Так, корабрь було знайдено на глибині близько двох кілометрів. Примітно, що рулі, щогли і лави для веслярів зберегли свій початковий вигляд завдяки низькій концентрації кисню на цій глибині.

"Це змінить наші уявлення o кораблебудуванні і мореплавстві у стародавньому світі", — впевнений професор Джон Адамс, провідний дослідник команди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території України можна відшукати неймовірну кількість місць, оповитих страшними міфами і неймовірними легендами. Одне з таких місць озеро Берестувате, яке розташовано недалеко від села Водяне Знам'янського району Кіровоградської області. Офіційно до заповідника навколо озера віднесені лише 2 га. Місцеві називають його не інакше як чорне озеро або ж бездонне. Купатися в озері можуть тільки досвідчені плавці, а на ночівлю місцеві взагалі радять не залишатися.

Нагадаємо, таємниця "Циклопа": історія зникнення найбільшої жертви Бермудського трикутника.

Як повідомляв Знай.uа дістали з дна річки: безвісно зниклих українців спіткала страшна смерть.

Знай.uа писав, НЛО здійснювали посадку на дні моря: таємниця балтійської аномалії розкрито.