Увечері в суботу, 30 березня, в центрі Києва зіткнулися Mercedes і Lexus, в результаті чого одна машина влетіла в огорожу та знесла світлофор.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, за словами водія Lexus, він рухався вгору по бульварі Шевченка на зелене світло світлофору. Проте у цей же момент на перехрестя з вулиці Терещенківська на червоний показник світлофору вилетів Mercedes.

Водії не зуміли відвести загрозу та зіткнулись. Відзначається, що Lexus вдарив Mercedes зі сторони дверцят водія, у результаті чого авто вилетіло у паркан та знесло світлофор. У свою чергу Lexus розвернуло на дорозі і автомобіль влетів у будівлю на протилежному боці.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Наразі вже відомо, що подія обійшлась без постраждалих, проте автомобілі зазнали відчутних пошкоджень. Так, у Lexus повністю зім'ята передня частина, однак спрацювали подушки безпеки допомогли водієві і дівчині-пасажиру уникнути травм. У Mercedes також розбитий перед і зім'ята бічна частина.

Варто нагадати, що адвокат Юлія Плетньова вирішила подати апеляцію у справі про трагічне ДТП на Сумській, в той час як Юлія Козир, друга захисниця Зайцевої більше не представляє колишню клієнтку.

Козир підкреслила: "Я розірвала договір з Зайцевою. За обопільним бажанням, за угодою сторін. З текстом апеляції я не знайомилася".

Нагадаємо, що під Києвом сталася потрійна ДТП. Інцидент трапився на Бориспольскй трасі. Повідомляється, що в результаті аварії є потерпілі. Відомо, що водій одного з автомобілів отримав важкі травми - струс мозку, перелом руки в трьох місцях, роздробленість кісток тазу.

Як повідомляв "Знай.ua", пізно ввечері 29 березня у Києві сталася моторошна ДТП, внаслідок якої загинула людина. Сталась на Північному мосту у Деснянському районі. Свідки трагедії розповіли, що водій автомобіля Subaru Legacy їхав на величезній швидкості.

Також "Знай.ua" писав, що британський гурт Her’s потрапила в аварію, вижити їм не вдалося, передає Politeca. Рок-музиканти загинули на місці ДТП.

Гриценко має шанси потрапити до другого туру - Томенко