У суботу, 30 березня, з 18:00 до 23:00 у центрі столиці зміняться маршрути громадського транспорту.

Зміни пов'язані з відкриттям фестивалю "Французька весна в Україні" на Софійській площі, повідомляє прес-служба "Київпастрансу".

Зокрема, рух тролейбусів маршрутів №№ 6, 16, 18 буде організовано наступним чином:

рух тролейбусів маршруту № 6 - від Мінського масиву до ст. м "Лук'янівська";
рух тролейбусів маршруту № 16 - від вул. Академіка Туполєва до Повітрофлотського шляхопроводу;
рух тролейбусів маршруту № 18 - від вул. Сошенко до Повітрофлотського шляхопроводу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Французька весна в Україні - щорічний фестиваль французької культури в Україні. Захід проводиться Французьким культурним центром, Альянс Франсез та Посольством Франції в Україні з 2004 року.

Традиційно включає різноманітну кінопрограму, театральні вистави, концерти музичних колективів, художні виставки тощо.

"Французька весна" проходить у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові та Одесі.

Нагадаємо, до старту головного події цієї весни залишається менше двох діб. Але поки одні з нетерпінням чекають дня виборів, інші обговорюють побоювання щодо виникнення можливих надзвичайних ситуацій на дільницях. Які заходи безпеки заплановані на 31 березня в столиці і куди звертатися у випадку виявлення підозрілих дій?

Раніше повідомлялося, що в вихідні, 30-31 березня, в Україні збережеться тепла і мінлива хмарність, але опадів не очікується.

На вихідних в Україні потеплішає, зокрема, буде сонячна погода і мінлива хмарність, але серйозних опадів не очікується. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в суботу, 30 березня, в Україні без опадів, лише вночі у східних областях очікується невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м/с.
У свою чергу, 31 березня, опадів також не очікується. Лише вночі у східних областях може пройти невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м/с.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника у березні.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента.