У Києві в Голосіївському районі стався жахливий інцидент. Так, в житловому будинку на проспекті Науки, 11 вибухнув невідомий предмет, що призвело до загорання квартири. На жаль, за оперативною інформацією рятувальників, у результаті вибуху загинув чоловік.

В даний момент ще немає інформації про те, чи був загиблий власником житла і за яких обставин сталася трагедія. Про це пишуть київські журналісти, які посилаються на дані співробітників правоохоронних органів.

Поліцейські заявили, що мешканці будинку почули вибух. Також сусіди розповіли, що побачили незнайому жінку, яка вибігала з квартири, де стався вибух. Копи, які приїхали на місце не оглядали приміщення до приїзду вибухотехніків.

Тому, на даний момент немає інформації про те, що саме призвело до вибуху. Але мешканці будинку говорили, що звук був схожий на вибух гранати. Особу чоловіка поки не встановили і чи був він власником квартири, невідомо. На вигляд загиблому близько 30 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсоні пройшов чемпіонат зі стрільби, в якому взяли участь переважна більшість силовиків області. Зараз вже відомо, що в змаганнях взяли участь 17 команд з різних куточків Херсонської області та команда поліції з Миколаєва. Кожна команда складалася з 3 стрільців. Згідно з планом змагань, кожна команда виконала чотири стрілецькі вправи, серед яких: "Ель-президент", "Паніка", "Шквал" і "Тунелі Купера".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, співака Баскова підняли на сміх за жебракування на похоронах Началової.

Як повідомляв Знай.uа на Марсі виявили людську скульптуру: що приховує Червона планета.

Знай.uа писав, слідом за Roshen почали палити російські банки: палає у Львові.