У київському метро сталась чергова трагедія. Просто на пероні помер пасажир.

Подія сталась у центрі столиці на станції "Театральна".

Про це інформує dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook.

Чоловіку 60 років. Що стало причиною смерті наразі невідомо.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У повідомленні відзначають, що лікарям залишалося лише констатувати смерть.

"Слідів насильства немає. На місці працює поліція", - сказано в повідомленні.

Метро на Виноградар

Комісія Київради з питань екології погодила виділення землі в розмірі 0,75 ГА для будівництва станцій метро "Мостицька" і "Проспект Правди".

Їх будуть будувати в зеленій зоні. Як свідчить рекомендація Комісії, після будівництва павільйонів метро, територія будівництва буде інтегрована в зелену зону. Там будуть висаджувати нові дерева і зроблять благоустрій.

Зміни у фінансуванні на транспорті обєкти Києва

Витрати на метро зменшать на 290 млн. Також представники профільного Департаменту повідомили про додаткові виділення коштів на транспортні об'єкти міста, а відбудеться це у 2019 році в результаті розподілу залишків фінансування "митного експерименту" .

А відбудеться це в результаті розподілу залишків фінансування "митного експерименту" і змін у виділенні додаткових коштів спецфонду - Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, 16 березня закрили для руху транспорту Шулявський міст, який наступного місяця почнуть реконструйовувати. Водіям запропонували кілька варіантів нових маршрутів в обхід аварійного мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, столична влада планує до Дня міста, яке Київ традиційно святкує наприкінці травня, відкрити довгоочікуваний пішохідно-велосипедний міст. Відомо, що нова конструкція з'єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів.

Знай.uа писав, киян потіснить черговий торговий "гігант": виросте, як гриб, Кличко приголомшив датою.

Дивіться: Що зявиться на місці знесеного Шулявського мосту