У неділю, 10 березня, у зв'язку з проведенням футбольного матчу, можуть бути внесені зміни в роботу КП "Київський метрополітен".

Ця інформація була оприлюднена на сторінці метрополітену в Facebook.

Київське метро
Київське метро

У повідомленні зазначили, що можливе обмеження (закриття) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

"Сьогодні, 10 березня, у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо"(Київ) та "Арсенал" (Київ), можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену. Так, після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження (закриття) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Друзі! Увага! МОЖЛИВІ зміни у роботі підземки! Сьогодні, 10 березня, у зв’язку із проведенням на НСК «Олімпійський»...

Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Zaterdag 9 maart 2019

Нагадаємо, комісія Київради з питань екології погодила виділення землі в розмірі 0,75 ГА для будівництва станцій метро «Мостицька» і «Проспект Правди». Рішення Комісії повинні підтримати ще кілька комісій Київради та проголосувати за них на сесії.

Фахівцями було проведено попереднє обстеження ділянок. Вони виявили, що там немає рослинності у вигляді цінних порід дерев. Проте, там є американські клени, а також фруктові дерева – багато з них уражені хворобами.

метро
метро

Як свідчить рекомендація Комісії, після будівництва павільйонів метро, територія будівництва буде інтегрована в зелену зону. Там будуть висаджувати нові дерева і зроблять благоустрій.

Раніше портал писав, що Кличко анонсував зміни в київському метрополітені: підготовчі роботи вже ведуться.

Вагон метро
Вагон метро

Початок довгоочікуваного будівництва метро на Виноградарі стало найгучнішою новиною цієї зими. Тисячі киян з полегшенням зітхнули, дізнавшись, що протягом двох років у Подільському районі з'являться станції "Мостицька" і "Проспект Правди".

Також "Знай.uа" писав про те, що шведські фанати ледь не підірвали стадіон.