В результаті прийняття закону про дорожній фонд та децентралізації відповідальність за стан доріг цілком лягла на місцеві органи влади. Після цього перед останніми постало досить складне завдання – виправдати свою бездіяльність, але недавній приклад показав, що чиновники не особливо утруднюються з цього приводу.

Громадяни звернулися до місцевої влади з приводу жахливого стану доріг, на що отримали різку і несподівану відповідь. Перший заступник голови Подільської районної державної адміністрації Микола Дубовик заявив, що повністю розбита дорога по вул. Нижньоюрківській цілком придатна для експлуатації. На скаргу громадянина станом конкретної дороги він відповідає, що на зазначеному відрізку все в повному порядку. Більше того - в офіційній відповіді йдеться, що в цьому році ремонтні роботи на конкретній ділянці вже проводилися!

Рівні українські дороги

Незважаючи на це, свіжі фото свідчать про зворотне – дорога по вул. Нижньоюрківській просто жахлива. Примітно, що Микола Дубовик займається Подільським районом з 1991 року, а на посаді першого заступника голови Подільської районної державної адміністрації перебуває з 2014 року. Навряд чи він знає про справжній стан дороги на вул. Нижньоюрківській. По всій видимості, чиновник переконаний, що поточний стан доріг цілком прийнятно.

Мешканці столиці переконані, що реформа дорожньої галузі на ділі виявилася черговою схемою розподілу коштів, адже гроші для ремонту доріг, принаймні київських, так і не надійшли.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рівні українські дороги

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що п'яний начальник столичної патрульної поліції, який виступив перед відвідувачами київського нічного клубу, викликав резонанс серед населення нашої країни. Відео з корпоративу, на якому коп з нецензурними словами звертається до своїх підлеглих, за кілька годин набрало величезну кількість переглядів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": один з жителів Києва розповів про свого вихованця – єнота по імені Жорик. Чоловік купив його спонтанно, після чого пухнастик став зіркою ТБ, знімався в серіалах "Київ вдень і вночі", "Той, хто не спить", у багатьох кліпах і телепередачах.

Також "Знай.uа" писав, що доцент Київського університету імені Тараса Шевченка Петро Романенко звільнений з займаної посади через сексуальні домагання до неповнолітніх студенток під час літньої практики в Каневі в 2018 році.