Ремонтні роботи, що розпочнуться на Шулявці вже 16 березня, кардинально вплинуть на рух громадського транспорту. Зміни стосуватимуться переліку тролейбусних та автобусних маршрутів. Яких саме, дізнавалися Знай.ua.

Частину закриють, частину – змінять

Чимала кількість існуючих нині маршрутів, буде відкорегована. Про всі нововведення, з якими доведеться зіткнутися мешканцям столиці, представники "Київпастрансу" розповіли під час прес-брифінг з теми реконструкції Шулявського шляхопроводу, що відбувся 4 березня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"По тролейбусах – це 4 маршрути. Найпопулярніший № 30, що йде з Троєщини до Кадетського гаю – він проходитиме через Воздохофлотський міст, Лук'яновку, Дегтярівську і по маршруту. Популярний маршрут № 27 буде ходити: "27 К" – зі станції "Київ-Волинський" до Індустріального мосту, і "27 А" – від Петрівки до Дегтярівської. Тут ми з'єднаємо його автобусом № 27 ТР, який буде ходити від Дегтярівської до вулиці Борщагівської", – зазначає під час брифінгу в.о директора з транспорту КП "Київпастранс" Сергій Литвинов.

Окрім цих маршрутів, зміниться курсування тролейбусів № 22 і 42.

Зміни маршрутів також торкнуться і автобусів № 201, 239, 427, 455, 477 та 517.

Схеми нових маршрутів розвісять у транспорті

Про відповідні зміни киян попереджатимуть, починаючи з цього тижня. Схеми переїздів та схеми переміщення автобусів будуть розміщені в рухомому складі.

"Ми будемо дивитися, куди пасажир піде, де йому буде зручніше. Паралельно ми будемо тоді додавати маршрути і паралельно даватимемо схеми змін. Все це ми вивчимо за день-два, максимум тиждень, тому що зараз не вгадаєш, як буде зручніше", – відзначає Сергій Литвинов.

За словами в.о директора з транспорту КП "Київпастранс", після введення оновлень, орієнтуючись на пасажиропотік, буде збільшена кількість одиниць громадського транспорту – як тролейбусів, так і автобусів.

Про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Раніше Знай.ua писав, що у Києві вщент вигоріла СТО з автомобілями: фото, відео.

Також Знай.ua повідомляв, що до Києва з новим альбомом мчить легендарний гурт: вже готові "підривати".