У неділю, 3 березня, в центрі Києва зібралися кілька сотень людей, яким запропонували взяти участь у мітингу за гроші. Про це ошукані кияни повідомляли в соціальних мережах.

За участь у мітингу обіцяли заплатити по 700 гривень. При цьому самі організатори фейкового мітингу так і не з'явилися на захід. При цьому людей, які зібралися, закликали почекати ще трохи.

Докладно розповів економіст Володимир Компанієць в Facebook.

"В Києві знову ошукав проплачених мітингувальників, люди прийшли заробити 700 гривень, а організатори досі не прийшли і весь час просять людей почекати", – повідомив Компанієць.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що фейковий мітинг відбувся нещодавно у Києві. Його викрив шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський.

Про це написали на сторінці "Команда Зеленського" в соцмережі.

"Ходять чутки, що сьогодні (27 лютого) близько 13:00 біля київського ресторану Catch студенти виступали проти Володимира Зеленського. Ми, звичайно, свічку не тримали, але за інформацією очевидців, це був проплачений мітинг. Про це говорять всі, та й фото говорять самі за себе", — говорилося в повідомленні.

Більше того, стверджують в команді Зеленського, про подібному характері мітингу говорить ще один красномовний факт.

"Чому-то мітингувальників було менше, ніж журналістів і камер. І тривало це все хвилин 20, а потім все організовано вимкнули камери і почали розходитися. Дивно, правда?", — підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, кияни масово повстали проти Кличка, на Хрещатику бунт.

Як повідомляв Знай. ua, українська мер примудрився прийти на мітинг проти себе самого.

Знай. ua писав, що захопили Херсон масові митинги.