У Голосіївському районі української столиці правоохоронці знайшли у покинутому будинку тіло новонародженої дитини, про що стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Національної поліції Києва.

Згідно з наданою інформацією, правоохоронці отримали повідомлення, що місцева жителька народила дитину ще тиждень тому, однак на даний момент немовля у неї немає. Група поліцейських прибула на вулицю Фрометовську для з'ясування обставин.

Поліцейський автомобіль

В повідомленні прес-служби йдеться: "Під час спілкування зі співробітниками поліції жінка зізналася, що передчасно народила в домашніх умовах. З її слів, дівчинка народилася мертва, тому вона винесла пакет з тілом дитини і залишила в зруйнованому будинку. 35-річна киянка показала місце, де немовляту виявили правоохоронці".

В даний час з жінкою спілкуються слідчі, а тіло дитини передали експертам для проведення судмедекспертизи. За умисне вбивство матір'ю новонародженої дитини передбачена кримінальна відповідальність за статтею, санкція якої загрожує позбавленням волі на строк до п'яти років.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Поліція України

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 31-річний столичний житель звів рахунки з життям на проспекті Володимира Маяковського. Згідно з інформацією правоохоронців, трагедії передувала сварка з батьками, яка переросла в бійку. Через деякий час чоловіка вдалося заспокоїти, однак після цього він різко підхопився і вистрибнув з вікна. Шансів вижити після падіння з висоти у нього не було.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Києві сталася страшна аварія – автомобіль на повній швидкості пролетів на червоне світло, після чого збив чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. Однак замість того, щоб вийти і надати постраждалому допомогу, водій протягнув його по дорозі близько ста метрів, після чого зник у невідомому напрямку.

Також "Знай.uа" писав, що після старту малої приватизації в Києві з молотка пішли відразу два нежитлових приміщення. Варто відзначити, що незважаючи на невелику стартову суму, в результаті за них вдалося виручити величезні гроші.