Легендарна британська група The Chemical Brothers влітку 2019 року виступить в Києві. Вони приїдуть з презентацією нового альбому No Geography.

Це буде дев'ятий альбом групи і вийде він вже цієї весни. До нього увійдуть нові треки, а також полюбився сингл Free Yourself і трек MAH.

Артисти везуть у Києві шоу з неймовірною візуалізацією і драйвом. Продаж квитків стартує 4 березня.

The Chemical Brothers зробили неймовірне вплив на електронну музику. В різний час їх шість альбомів ставали №1 в британських чартах. Їх альбоми продаються багатомільйонними тиражами. Крім того, The Chemical Brothers – перші представники електронної музики, які отримали нагороду Grammy за трек Block Rockin’ Beats.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Музиканти завжди залишалися вірними своїй ідеї - живе шоу повинно створювати власне аудіовізуальний простір, який не хочеться покидати.

Кожен виступ відомої групи - це не лише відомі хіти, але занурення у віртуальну реальність, яку музиканти створюють на сцені і в залі.

У 2018 році в Києві в рамках фестивалю Atlas Weekend 2018 техніку для виступу The Chemical Brothers везли чотири вантажівки. Але буквально за кілька годин до виступу, початок якого було намічено на 22:00, з'ясувалося, що по дорозі зламалася одна з трьох фур з обладнанням. Виступ довелося перенести на 23:00.

Нагадаємо, світові ЗМІ прокоментували відмову України від Євробачення. Видання сходяться в думці, що без політики не обійшлося.

Як повідомляв Знай. ua, Монатік розповів про найганебніших випадки з життя. Перший випадок, за словами артиста, стався в Одесі на великому сольному концерті.

Знай. ua писав, скільки Росія заплатила MARUV. Російські продюсери розкрили інформацію про вартість виступу української співачки.