У Києві на проспекті Володимира Маяковського, 40 близько десятої години вечора 31-річний чоловік звів рахунки з життям.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що перед трагедією у родині стався сильний конфлікт. Спочатку у квартирі оголосно лаялись, після чого чоловік розпочав бійку з батьками.

Невдовзі його вдалося заспокоїти та привести до тями. Проте він різко підскочив до вікна, відкрив його та вистрибнув. В результаті падіння з 10-го поверху чоловік розбився на смерть. Медики виявилися безсилі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у білоруському місті Стовпці 15-річний підліток зарізав старшокласника і 50-річну вчительку. Ножові поранення також отримали двоє однокласників нападника, які спробували захистити педагога.

Все відбулося 11 лютого, коли близько 7:40 Вадим Милошевский прийшов на урок історії, після чого вийшов з класу, а потім повернувся з ножем у руці. Після цього він завдав кілька ударів своїй вчительці Марині Пархімович, яка від отриманих поранень померла.

Ножові поранення отримали і двоє однокласників, які намагалися завадити нападнику, після чого останній покинув кабінет. У сусідньому він убив одинадцятикласника Сашу (деякі ЗМІ стверджують, що він був сином убитої вчительки). Постраждалі, вік яких 15 і 16 років, знаходяться в реанімації, вони отримали колоті і різані ножові поранення.

Дмитро Плескач, завідувач хірургічним відділенням, повідомив: "На даний момент обидва пацієнта прооперовані, стан важкий стабільний. До надання допомоги залучені обласні фахівці, на даний момент їх життю нічого не загрожує".

Після пригоди діти замкнулися в кабінетах і почали телефонувати батькам, які поспішили до будівлі школи, довкола якої одразу ж виставили оточення. Як повідомляють місцеві жителі, підліток з ножем вистрибнув з вікна другого поверху і побіг в сторону траси, однак його затримав ОМОН.

Що стосується Вадима, то його сім'я переїхала в місто кілька років тому, а в цю школу він перейшов півроку тому. Вчителі розповіли, що був "спокійним хлопчиком", непогано вчився, що також підтверджують і всі його знайомі. Один з його приятелів сказав: "Ніякої ненависті до когось у нього точно не було. Навіть навпаки. Він ніколи ні на кого не гнівався. Таке відчуття, що він взагалі не вмів сердитися. Байдужий був до всіх"

Нагадаємо, українська родина з дітьми згоріла живцем в жахливій пожежі.

Як повідомляв "Знай.ua", під Одесою чоловік перерізав горло 13-річній дівчинці - не вгамувався і у в'язниці.

Також "Знай.ua" писав, що у Миколаєві немовля порізали ножицями і задушили.

Вистрибнув з вікна, бо про нього забули. Хто відповість за відчайдушний крок першокласника у Дніпрі