У столичному аеропорту імені Ігоря Сікорського ("Жуляни") перевіряють повідомлення про наявність вибухівки. Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Сьогодні, 27 лютого близько 14:55 до служб аеропорту на електрону пошту надійшла інформація про замінування міжнародного...

Geplaatst door Аеропорт Київ - Kyiv Sikorsky Airport op Woensdag 27 februari 2019

"Сьогодні, 27 лютого, близько 14:55 в аеропорту на електронній пошті надійшла інформація про мінування міжнародного аеропорту "Київ". В даний час триває евакуація пасажирів з терміналів", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В аеропорт виїхали вибухотехніки, кінологи та слідчо-оперативна група поліції, які будуть обстежувати територію.

Раніше ми повідомляли, що прес-служба Національної поліції Харківської області повідомляє про те, що інформація про мінування будівлі Апеляційного суду і станції метро Армійська не підтвердилася.

"НВ" передає, що станція метро, яку трохи не замінували відновила свою роботу в звичайному режимі.

Правоохоронні органи перевірили майже 5 тис. квадратних метрів на території станції і вибухівки не знайшли. Про передбачувану вибухівку повідомив невідомий.

Небезпечних предметів не було виявлено і під час огляду будівлі Апеляційного суду в Харкові.

Також повідомлялося, що нещодавно в Одесі стався інцидент, про який повідомили в Департаменті освіти та науки Одеської міської ради. 15 лютого туди надійшло повідомлення про "замінування" дитячого саду №90.

На вулицю Базарну, на якій розташовуюється дошкільний навчально-виховний комплекс, приїхали швидка допомога, працівники ДСНС, вибухотехніки і поліція, і почалася термінова евакуація 79 дітей і 20 дорослих.

Олена Буйневич - директор департаменту освіти заявила, що керівництво міста займалося дитсадком. Також вона зазначила, що в 6 вечора, коли стався інцидент, маленькі діти пережили переляк, так само як і їх батьки, проте їх дуже швидко одягли і вивели з приміщення.

Нагадаємо, українці масово скуповують валюту в мережі: неймовірні цифри.

Як повідомляв портал Знай.uа "ПриватБанк" дав офіційну відповідь на скарги українців, які зіткнулися з раптовим зникненням коштів зі своїх карт.

Раніше Знай.uа" писав, як фармацевти наживаються на довірливих українцях.