У вівторок, 26 лютого, кияни поскаржилися на неприємний інцидент, який стався у столичному метро.

Про це стало відомо із повідомлень обурених містян у соціальних мережах, які опублікували відео жахливої НП в одному з вагонів підземки.

За словами автора , “в метро почалася тічка”, інцидент відбувався на Червоній гілці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На кадрах видно, як каламутна рідина витікає з даху вагона і падає в салон, залишаючи темні патьоки. Пасажири ризикують вимазатися від таємничої речовини, притулившись до стінки або просто опинившись поруч з калюжею.

Можна припустити, що рідина заливає вагон через поломку. Ймовірно, вона виливається з пошкодженого обладнання поїзда разом з маслом.

Нагадаємо, кожного дня в Україні дорожчають алкогольні напої. Українці нібито стали менше "заглядати на дно чарки".

І за інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я ми п'ємо менше, ніж поляки та росіяни. На цьому добрі новини закінчуються.

Так, дані ВООЗ свідчать, що серед європейських народів лише українці і росіяни обирають не традиційні алкогольні напої – тобто горілку і віскі – а самогон або навіть глід. Цікавий факт, що українці, які віддають перевагу таким напоям, – в дев'ять разів менше, ніж росіян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, У понеділок, 25 лютого, в столиці неподалік від метро "Видубичі" помітили величезний стовп пари.

Згідно з попередніми даними, він імовірно виходив від Київської теплоелектроцентралі №5. Крім того, випаровування супроводжувалися гучним шумом. У своєму повідомленні прес-служба ДСНС в Києві розповіла, що причиною цього явища може бути скидання пари на ТЕЦ.

Очевидці повідомили, що приголомшуючий гул почався близько 13:30 і тривав близько години, після чого вщух. Один зі свідків поділився враженнями:

"Стояв такий шум, вуха глухли. Таке враження, що авіаналіт якийсь. Всі співробітники в паніці!".

Також Знай.ua писав про те, що у вівторок зранку, 26 лютого, через снігопад у Києві утворилися кількакілометрові затори.