В Києві повним ходом стартували капремонти та реконструкції різних об’єктів. Незабаром "Київавтодор" планує розпочати реставрацію ще одного з мостів, який перебуває в небезпечному для жителів міста стані. Даний пішохідний міст знаходиться на перетині проспекту Космонавта Комарова і вулиці Миколи Василенка.

За замовленням комунальної корпорації вже розробили проектно-кошторисну документацію. Вона, до того ж, вже отримала схвалення державної експертизи. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на сайт КМДА.

Варто зазначити, що торги на виконання будівельних робіт на цьому мосту ще продовжуються. Це необхідно згідно з чинним законодавством України. Орієнтовна дата укладання договору на виконання ремонту - квітень 2019 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Об'єкт планують реконструювати через його аварійний стан. На час ремонту він буде повністю закритий: пішоходам доведеться користуватися іншими переходами. Доведеться трохи потерпіти незручності заради безпеки. На сайті Prozorro зазначено, що реконструкцію мають завершити до 31 грудня 2020 року.

Зараз відносно новий міст рясніє старими ямами і дірками. Виглядає він досить сумно: бетон почав лупитися і розходиться в деяких місцях, а металеві перила вкрилися іржею. В деяких місцях плити утворили великі щілини, в деяких місцях біля сходинок повідвалювались шматки.

Нагадаємо, у Києві повністю закриють міст Патона: про що важливо знати кожному водієві. Мешканців столиці просять заздалегідь планувати новий маршрут руху. У Києві на мосту Патона повністю закриють рух транспорту в ніч на 24 лютого. Траспорт не буде ходити в обидві сторони.

Раніше "Знай.uа" писав, що у Києві терміново перекривають міст Патона: що важливо знати. У "Київавтодорі" просять з розумінням поставитись до незручностей. У Києві планують провести ремонтні роботи на мосту Патона. Тому у ніч з 24 на 25 лютого рух транспорту на мості перекриють.