У Києві планують провести ремонтні роботи на мосту Патона. Тому у ніч з 24 на 25 лютого рух транспорту на мості перекриють.

Про це повідомили в прес-службі "Київавтодору" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"У неділю, 24 лютого, з 00:00 до 5:00 у зв'язку з виконанням першочергових ремонтних робіт на мосту ім. Є. О. Патона буде закрито рух транспорту по мосту в обох напрямках", - йдеться в повідомленні.

В "Київавтодорі" просять водіїв з розумінням поставитись до незручностей, пов'язаних з виконанням ремонтних робіт, і вибирати інші маршрути руху.

До уваги учасників дорожнього руху! 24 лютого з 00.00 год. до 05.00 год. у зв’язку з виконанням першочергових ...

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
Geplaatst door Комунальна корпорація "Київавтодор" op Donderdag 21 februari 2019

Комунальні служби обрали для проведення робіт ніч неділі, щоб не створювати великі незручності автомобілістам. Вже з ранку понеділка міст відкриють і жителі Києва зможуть дістатися на роботу.

Нагадаємо, що з приходом весни, першого березня, у Львові закриють проїзд приватного транспорту, що їде до залізничного вокзалу. Пов'язано це з тим, що в місті планується велика реконстукція Палацової площі.

Зі слів мера міста Андрія Садового, після реконструкції Львів отримає нове дихання. Тому що площа буде максимально комфортною для жителів і з усіма "прибамбасами".

Так, з першого березня цього року розпочнуться ремонтні роботи. Згідно запланованих термінів, закінчаться вони тільки в 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", при будівництві або ремонті доріг в Україні відходи з теплоелектростанцій можуть замінити пісок і щебінь. Принаймні на це сподівається автодор, оскільки ремонт з використанням золошлаків в рази дешевший.

В Україні готуються почати будівництво автодоріг з використанням золошлаків. Це те, що залишається на теплоелектростанціях після згорання вугілля. При будівництві або ремонті доріг ці відходи можуть замінити пісок і щебінь. Так буде дешевше десь на третину, кажуть автори новації, а матеріал – міцніше.

Також "Знай.ua" писав про те, що Державне агентство автомобільних доріг України в ході обстеження трас, побудованих у минулі роки, виявив суттєві порушення у конструкції автошляху міжнародного значення Київ-Одеса.