Нещодавно у Києві невідомі злочинці обстріляли дві автівки. В одній їхала подружня пара, а в іншій - чоловік з двома дітьми. Про це написали у себе на сторінці в Facebook Киев Оперативный.

У повідомленні зазначають, що інцидент стався близько 18:00. У 800 метрах від повороту на Капітанівку біля Ірпіня, дві машини, в одній із яких перебували маленькі діти, постраждали внаслідок обстрілу. Невідомі відкрили вогонь зі сторони лісу, а потім сховалися в ньому. На щастя, постраждалих немає.

Потерпілі викликали поліцію, проте представники правоохоронних органів дали зрозуміти, що знайти хуліганів буде майже не можливо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали, що сьогодні, 24 лютого, у Дніпровському районі міста Києва, на вулиці Алма-Атинській, трапилась ДТП: на зупинці електротранспорту водій автомобіля Audi врізався в електроопору.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, тож чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення та заборону на керування транспортом до 3 років.

Також ми повідомляли, що вночі, 24 лютого, у центрі Санкт-Петеребурга трапилась смертельна ДТП. Водій легкового автомобілю їхав по Невському проспекту та вилетів на тротуар. За час, поки водій перебував за кермом, він встиг врізатися в два автомобілі, тоді вилетів на тротуар та збив 5 осіб.

Нагадаємо, що у Львівській області в ДТП на трасі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів біля одного з сіл Пустомитівського району постраждали троє осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно з'явилася інформація про вибух мікроавтобусу з цивільними на Донбасі. У мережі показали відео з місця трагедії.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві біля метро знайшли труп: загадкова трагедія поставила столицю на вуха. Крім того відзначається, що співробітники поліції не знайшли жодних документів, які б так чи інакше засвідчували особу потерпілої.