В українській столиці сталася жахлива пожежа. Однокімнатна квартира згоріла дотла. Відомо, що пожежа сталася за адресою Голосіївський проспект, 94.

В момент загоряння всередині житла було двоє мешканців. До великого щастя, вони не постраждали, але у вогні загинув їхній домашній друг - декоративна щур. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, займання сталося в кімнаті квартири. При яких обставинах, на даний момент невідомо. Але за словами господині житла, під час її конфлікту з сином, чоловік облив меблі бензином і підпалив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але так як жінка була в шоковому стані, коли спілкувалася з правоохоронцями, чи дійсно все відбувалося так, встановить слідство. Вогонь швидко поширився по всій квартирі. І до моменту прибуття рятувальників, приміщення вигоріло дотла. Повністю ліквідували пожежу близько 17:30. Вода в приміщенні сягала щиколотки, сусідів з третього поверху затопило.

На Голосеевском проспекте квартира сгорела дотла

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 23 februari 2019

На щастя, жінка та її син швидко покинули квартиру і залишилися неушкодженими. Але медики надали чоловікові першу допомогу, так як він надихався диму, рятуючи кота, який також був всередині в момент загоряння. По щасливою випадковості, 8-річний онук господині житла гуляв у дворі під будинком і побачив пожежу вже з вулиці. За словами жінки, в квартирі перебував декоративна щур, його врятувати не вдалося.

Варто нагадати, що Індія шокувала весь світ пожежею нечуваного масштабу. Вогонь охопив величезну територію. Зокрема, постраждали і люди. Поруч з аеродромом повітряно-військових сил Індії була розташована автомобільна парковка на якій і сталося займання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в прибудові Московської державної консерваторії імені П. І. Чайковського сталася пожежа. Про це в суботу, 23 лютого, ТАСС повідомило джерело в екстрених службах. Джерело також відзначило, що гарячий корпус знаходився на реконструкції, в ньому розташований факультет симфонічного та хорового диригування.

Нагадаємо, під Дніпром чоловік заживо згорів на лінії електропередач: висів прямо на стовпі.

Як повідомляв Знай.uа у Китаї п'яний чоловік три години "гуляв" по високовольтних дротах.

Знай.uа писав, українському журналісту жорстоко помстилися: все згоріло, погрожували з прокуратури.