У Київській міській державній адміністрації планують позбавити пільг осіб, які на даний момент мають право безкоштовного проїзду в міському транспорті.

Замість ці пільговикам будуть виплачувати готівку для оплати проїзду в транспорті, про що повідомляється в проекті розпорядження на сайті КМДА. У документі передбачено і розмір виплати, який на даному етапі становить 240 гривень на місяць.

У проекті розпорядження йдеться: "Затвердити на 2019 рік розмір щомісячної готівкової виплати окремим категоріям громадян, визначених пунктом 2 Порядку надання пільг у грошовій формі з оплати проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 197, що мають пільги по оплаті проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських та приміських (крім залізничного і річкового транспорту) маршрутах в сумі 240 гривень".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці машина на іноземній реєстрації на величезній швидкості протаранила стовп електроопори, який знаходився на зупинці громадського транспорту. Згідно з інформацією правоохоронців, пасажир автомобіля в результаті події загинув. Ймовірна причина – водій не зміг впоратися з керуванням. На щастя, на момент аварії на зупинці не було людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно біля однієї зі станцій київського метро невідомі жорстоко побили догхантера Олексія Святогора. Останній відомий завдяки судовому процесу, на якому його звинувачують у пропаганді жорстокості і вбивство сотні бродячих собак. Сам обвинувачений своєї провини не визнає і стверджує, що діяв у відповідності з законом. Також чоловік заявив, що категоричний лише до бродячих тварин, проти домашніх він нічого не має.

Також "Знай.uа" писав, що скандально відомий мер Києва Віталій Кличко нерідко стає об'єктом загальної уваги у результаті неймовірних фраз і коментарів, які розсудлива людина придумати ніяк не зможе. Нещодавно у своєму інтерв'ю він похвалився зростанням смертності в реанімаціях і записав це в свої досягнення.